vrijdag 27 maart 2009

Happy Birthday!

Hallo lieve blogbezoekers,

Het gebeurt niet vaak, maar deze week heb ik niet veel tijd gehad om te freubelen. Ik was er niet op de avond op de scraponline kaart van Tiets, maar ook mijn freubelvriendinnen Thea en Paula waren er niet. Zij staan op de beurs in Dortmund. Regelmatig help ik ook een dagje op de beurs, maar Duitsland was voor mij geen optie, omdat ik ook mijn eigen werk nog heb. Jammer, maar volgende keer beter.
Eindelijk heb ik vandaag weer een kaartje kunnen maken. Het stempeltje is van Bild Malarnas en het is ingekleurd met distress inkt. Het design-papier is van Bitter Sweet en Bo Bunny.

 
Posted by Picasa


Aangezien het dit weekend toch geen lekker weer wordt, zal ik zeker nog met een ander kaartje of projectje op de blog verschijnen.
Alvast een prettig weekend en veel plezier met freubelen!

12 opmerkingen:

 1. hoi, hoi,

  mooi kaartje hoor...!!

  Ik ben ook aan het distressen maar eigenlijk meer stressen want ik krijg het niet zo mooi voor elkaar.
  Ik zou wel eens willen weten welk papier je gebruik om de stempel op af te drukken..ik heb aquarel papier geprobeerd maar dat werkt niet zo goed. Ik heb ook zo`n idee dat ik het te nat heb als ik gewoon papier gebruik..heb je misschiens tips??

  Groetjes Janet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. awww beautiful card Jacqueline she looks gorgeous, great colours lovely papers, sue.x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee Sjak, ik begon mij al zorgen te maken. Heb op de sol nog naar je gevraagd of je er ook was... maar ik hoorde maar niets... HEt valt gewoon op als je er niet bent of in dit geval dat je druk was... Blij je weer te horen. Je kaart is erg lief en mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wowww Jacqueline,wat een schitterend kaartje.
  heel leuk stempeltje die heb uk van de week ook gehad.

  prachtig papier zeg.

  liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Eerst maar even reageren op je kaartje....het is een schatje....heel mooi gemaakt...het stempeltje is een lieverdje en je hebt het heel mooi ingekleurd.. en ben blij dat ik nog bij je volgers sta..je maakt zulke prachtige creaties...het is altijd leuk om bij je te kijken....en ik ben mijn blog aan het verbeteren...hoop dat het beter te lezen is zo!!
  groetjes en een fijn weekend
  Francien.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hij is weer mooiiiiii en distress inkt is super om mee te werken ja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een super leuk kaartje is het geworden hoor!!!leuk he met distress....!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Sjak, ik reageer op 2 creaties tegelijk: ik vind het kaartje erg leuk (heel leuke stempel) en ook het doosje vind ik schattig. Jammer dat ik pas eind van het jaar jarig ben (grapje). Jij bent nog aardig produktief, ik heb echt nog niets gedaan. Deze week 2 keer gaan sporten (kost een hoop energie) en nog een boel andere dingen te doen. Na dit weekend wordt het weer iets rustiger. Fijne zondag nog en de groetjes van Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. super is die weer he gelukkig ben ik niet de enige die weinig tijd heeft moest gister nog heel vlug een kaart voor karin maken die maandag jarig is

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een schattig kaartje is dit ook weer en je kan er wat van met de inkt, superrrrr. liefs Paula.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als jullie een berichtje achterlaten, ik lees ze met veel plezier!